Ne jemi të specializuar në ofrimin e zgjidhjeve me një ndalesë për kërkimin, prodhimin, SMT dhe montimin e bordit fleksibël të qarkut të printuar (FPC dhe FDC) për industrinë e automobilave dhe ruajtjes së energjisë.
Mëso më shumë
Ne i japim përparësi përqendrimit te klienti dhe cilësisë si vlerat tona thelbësore, duke integruar teorinë me praktikën.Ne mbështesim vazhdimisht parimet e inovacionit, integritetit, përgjegjësisë dhe vetëkritikës, duke iu përmbajtur rreptësisht 16949 sistemit të menaxhimit të automobilave IATF.Aspirata jonë është të bëhemi prodhuesi më i vlefshëm i qarkut të integruar në botë.
Mëso më shumë
Kompania jonë ka një strukturë organizative perfekte dhe pajisje të klasit të parë në industri.Me dhjetë vjet përvojë profesionale në fushën e elektronikës inteligjente të automobilave dhe ruajtjes së energjisë, ne gjithmonë i përmbahemi klientëve në qendër, në përputhje rreptësisht me funksionimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë së automobilave, dhe rezervojmë talente të përgjithshme ndërkombëtare dhe vazhdojmë t'u ofrojmë klientëve me produkte dhe shërbime të cilësisë së lartë.
Mëso më shumë
baner-mb1
banderolë-mb
banderolë-mb
  • Rreth Hectech
    Hectech ka mbi 10 vjet përvojë në FPC dhe FPCA.Fushat tona kryesore të produkteve përfshijnë elektronikën inteligjente të automobilave, ruajtjen e energjisë, kontrollin industrial dhe komponentët mjekësorë FPC/FPCA.Me një sipërfaqe prej 13,000 metrash katrorë, ne fokusohemi në kërkimin dhe prodhimin e pllakave të qarkut me precizion të lartë, të pajisura me pajisje të avancuara prodhimi dhe një ekip teknik profesional.
    Lexo më shumë
0 +
0 +
0 +
person
0 +
vjet
Qarku i printuar fleksibël
Proceset dhe aftësitë
Ne e kuptojmë se çdo klient ka nevoja dhe shqetësime unike. 
Klientët tanë shijojnë qasjen e personalizuar të DIZAJNIT DHE INXHINIERIKËS sonë.
Shërbimet tona

Shërbimi i personalizuar

Mirë se vini në të gjitha projektet OEM/ODM!HECTECH krenohet me një ekip të përkushtuar për R&D dhe inxhinieri, duke na pozicionuar si një prodhues gjithëpërfshirës të produkteve dhe shërbimeve me porosi.Ne shkëlqejmë në transformimin e koncepteve dhe ideve tuaja në zgjidhje praktike.
 

Pas sherbimit te shitjes

Kompania jonë është e përkushtuar të ofrojë shërbime pas shitjes me cilësi të lartë për të siguruar që klientët tanë të jenë gjithmonë të kënaqur me produktet dhe shërbimet tona.Ne e kuptojmë thellësisht rëndësinë e shërbimit pas shitjes për kënaqësinë e klientit, besnikërinë e markës dhe marketingun gojë më gojë.Prandaj, ne e konsiderojmë mbështetjen pas shitjes si një strategji të rëndësishme biznesi.

Pagesa dhe transporti

Pavarësisht nëse zgjidhni transport të përshtatshëm me kamion, transport detar me kosto efektive, transport të fuqishëm hekurudhor ose transport ajror ultra të shpejtë, ne do t'ju ndihmojmë të gjeni zgjidhjen më të përshtatshme të transportit për ju.Për të siguruar shpërndarjen në kohë të nivelit të lartë, ne ofrojmë shërbime të ndryshme me kosto efektive të menaxhimit të transportit në vend dhe jashtë saj.
 
Na kontaktoni
Ekipi me eksperiencë dhe Frofessional
Ekipi ynë me përvojë posedon ekspertizë të avancuar të kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë, veçanërisht në fushat e elektronikës inteligjente të automobilave dhe ruajtjes së energjisë.
01 02 03 04 05
Avantazhet tona
Struktura organizative e shëndetshme
Ne mburremi me një strukturë organizative gjithëpërfshirëse të menaxhimit të automjeteve dhe një sistem procesi të thjeshtuar, duke siguruar funksionim të qetë dhe ekzekutim efikas të projektit.
Klient-Centrik
Me fokus te klientët tanë, ne mbajmë kanale dhe burime të qëndrueshme të klientëve.Nëpërmjet proceseve të përpikta të prodhimit, ne ofrojmë vazhdimisht produkte dhe shërbime premium, duke nxitur një rritje të qëndrueshme përmes përsosmërisë së cilësisë.
Pajisje të avancuara
Të pajisur me pajisje moderne, plotësisht të automatizuara dhe inteligjente në të gjithë FPC, FPCA, FDC dhe më shumë, ne jemi të shkathët në përmbushjen e kërkesave të tregut duke ruajtur cilësinë superiore të produktit dhe shpërndarjen në kohë.
IATF16949 Menaxhimi i Cilësisë
Ne i përmbahemi me rigorozitet kërkesave të sistemit të menaxhimit të cilësisë së automobilave, duke garantuar stabilitetin dhe besueshmërinë e ofertave të produkteve tona.
PATNERET TONA
news1.jpg
news2.jpg
news3.jpg
  • Regjistrohu për buletinin tonë
  • bëhuni gati për e ardhshëm në buletinin tonë për të marrë përditësime direkt në kutinë tuaj hyrëse
    regjistrimin